Nu förstår jag varför jag flytta hemifrån ...

2010-11-20 @ 13:19:07

Nu förstår jag varför jag flytta hemifrån , det är så självklart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är fredag : ) skönt! Idag var jag på m...

2010-11-19 @ 20:09:31

Det är fredag : ) skönt! Idag var jag på möte angående nästa termin, gick hur bra som helst! Ringt CSN har jag med gjort! Asså en grej fattar jag inte , jag har fått så dålig aptit, Asså jag vill bara spy på vad mat heter!! Vad har hänt med mig , jag brukar ju älska mat och äta ofta , nu kan de ta en dag innan jag ens äter något! Jag hatar det och hatar att tvinga i mig mat! Äckligt värre! Jaja! Ikväll så blir det att umgås med mathias, Marcus och Michelle! :) ha en bra kväll alla!!! Hejs!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är kanske dags att jag gör ett inlägg ...

2010-11-17 @ 12:52:38

Det är kanske dags att jag gör ett inlägg haha :) jag har väl bättre saker för mig än att uppdatera min blogg ju! Helgen har varit kanon vad jag minns! I lördags hade jag och mathias en myskväll med Marcus och Michelle! Trrevligt! Söndagen fick vi ju lite lust att köra till Ikea! Mathias skulle ju köpa en fin soffa! Men den var både på rea och slut och jag har äntligen fått min bokhylla, men den är inte uppsatt än :)! Det var farsdag i söndags med och det firade vi, hihi! Igår var det skola och skulle varit och kört men nä någon hade kört på hans bil med en traktor , haha ibland lyckas vissa lite väl mycket :S !! Och får ju inte glömma att josse och emelie var och hälsade på i måndags! Nu sitter jag på rättskunskapslektion och hoppas att mathias är sugen på att se bonde söker fru ikväll!! :) och syrran hälsar väl på nu i eftermiddag :) hihi! Hajdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semlans nya korg :)!! Den stortrivs hon i!...

2010-11-10 @ 10:15:20

img_0110 (MMS)

Semlans nya korg :)!! Den stortrivs hon i!! Då har man snart bott i lägenheten i en vecka nu :) hoppas att köksluckorna kommer idag eller iallafall snart! Idag är man på jobb och Mathias passar semlan :)!! Köksbordet har jag även varit och handlat :-)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag idag, fått nyckel och sett lägenhet...

2010-11-02 @ 11:06:10

Tisdag idag, fått nyckel och sett lägenheten och den är sjukt fin :)! Skulle egentligen börja flytta nu i förmiddag men det blir inte förrän efter fem ikväll, men men!! Det blir nog bra Heehe :) ffår hoppas pappa hjälper mig ... Wiho! Nä mer uppdatering kommer väl! Hejs!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()